Zorgduet – Grenzen, waar ligt jouw grens ?

Nederlands Paperback 9789464481907 Druk: 1 april 2022 68 pagina’s € 18,75
” In dit boekje heeft Silvia bij het onderwerp “autisme” voor een luchtige aanpak gekozen. Behalve Autismecoach te zijn, heeft zij zelf ook een ASS diagnose. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in het begeleiden van mensen met autisme, wat er voor zorgt dat ze als geen ander inzicht heeft in de problematiek waarmee iemand met autisme te maken krijgt. Dit boek is tot stand gekomen n.a.v. de autismeweek 2022, met als thema grenzen. Voor Silvia aanleiding, de cartoons gemaakt door Rick Dijs t.b.v. de Zorgduet social media kanalen te bundelen en te voorzien van een aantal informatieve artikelen van haar hand. Silvia: Middels dit boekje probeer ik je meer inzicht te geven in autisme. Heb jij zelf autisme en zoek je handvatten, of heb je hulp nodig in “hoe” je de dagelijkse dingen anders kunt aanpakken of bekijken? Neem dan gerust eens contact op, of maak een afspraak. Verder hoop ik dat je veel leesplezier hebt beleefd aan mijn artikelen en de begeleidende cartoons.

Kleuren met Neila the Alien

Via deze link kun je de eerste pagina’s alvast zien, om een indruk te krijgen.
Het boekje is bestelbaar via de lokale boekwinkel, of de online bestelsites zoals bijvoorbeeld BOL.com

Mijn Kleurboek op Amazon.com

Tegenwoordig is Neila ook al op t-shirts geland… klik hier…

Donderwolkjes

Een vriendin maakte een origineel prentenboek waarbij ik assisteerde:

Bier etiket

Ook op een bierfles is mijn tekenwerk beland.
Collega Simon brouwt als hobby bier en gaf collega Coen dit als cadeau van diens hop gebrouwen….

Het Spoor bij ster (Literatuurplein)

Het literatuurplein maakte als eerste melding van mijn eerste Cartoonalbum: Het spoor bijster zie ook…

Ik ben in 2016 geïnterviewd door de Amerikaanse firma Blackboard, dit is een werkgerelateerd
Interview2016

Personeelsblad Avans

Hieronder een kort stukje over mij toen ik net bij Avans Hogeschool werkzaam was.

16,5 jaar heb ik er gewerkt, onderstaande stukje dateert uit 2003

Vertrek boekenvak

Bij mijn vertrek uit het boekenvak werd ik nog in het personeelsblad bedankt.

Hieronder het personeelsblad van de groep. (Boekhandels Groep Nederland)

Illustratie tbv BGN nieuws

Personeelsblad Donner

Norm de Boekenworm bedacht ik speciaal voor het personeelsblad van boekhandel Donner ik tekende Norm tussen 1994 en 2003

Homepage was het personeelsblad van Donner waarin maandelijks een Norm stripje verscheen.

HR&O

Zelf ben ik ook eens op de voorzijde van een blad van de HR&O beland. Samen met Desiree sta ik hier op de foto. Men koos mij omdat ik een “studentikoos” uiterlijk had.

Moerdijkse Bode

Toen ik 15 was had ik een strip gemaakt over de geschiedenis van Zevenbergen.
Mijn tekenstijl was nog onvolwassen dus het was ook niet vreemd dat men mijn strip niet wenste te gebruiken.


Maar ik heb er wel de kranten mee gehaald.

De Westhoek

 

Onderstaande stukje heeft niets met tekenen te maken maar met een rondvaart op de Biesbosch.

De Westhoek

Ergens tussen 1975 en 1979 maakte ik voor dierendag een kort stripje over ons konijn.